and so it begins...

Jag har länge haft ett konst intresse. Det har varit allt från grafitti / street art till klassisk konst. För ungefär två år sedan, på våren, hade jag ett möte som förändrade mitt konstnärliga sinne. Eller, igentligen så ändrades det redan några år tidigare, men det var då det hela startade på riktigt. Jag gjorde min första tatuering. Det var en egen design, ett armband. Litet, på undre delen av höger arm... Två år senare så har samlingen växt och min högra arm är snart full, jag har börjat på min rygg tavla, påbörjat mitt vänstra ben och vänster under arm. Jag har fastnat för konsten...

Nu har jag bestämt att det är dags att göra någonting vettigt med mitt intresse, istället för att bara konsumera information så tänker jag försöka skapa någonting andra människor kan ta del utav.
Denna blogg handlar om tatueringar och allting runt omkring som ger mig inspiration. Jag hoppas att ni ( om det nu är någon som kommer läsa detta ) kommer uppskatta innehållet lika mycket som jag.

Till och börja med så kommer jag arbeta med att samla länkar till tatuerare / konstnärer som jag anser ha någonting extra. De är inte alltid svenska, men de är alltid duktiga!

Peace // Jonas.

Kommentarer
Postat av: yosofine

yo bro. Jag tycker det är kul att du börjat blogga. Inte ofta jag läst så långa texter av dig. Kul! Jag önskar fler bilder på din blogg. Kanske kan börja med kort på dina tatueringar? love and understanding

2009-02-20 @ 01:14:27
URL: http://yosofine.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0