tavlor och sömn

jag har bestämt mig för att måla klart tavlan jag har haft hemma under en längre tid, den blir klar under helgen. skulle ha blivit klar igår/inatt, men jag somnade runt halv 9 och vaknade lagom för att springa till jobbet idag. det blir iaf en grafitti twist på tavlan nu, kan bli riktigt bra! hoppas det, för jag har redan ordnat ett nytt hem åt den...
.
annars inte mycket nytt här, ska försöka sitta med tatueringen jag gör själv på låret under helgen, imorrn kväll kanske... måste ju bli klar innan solen kommer på allvar. för just nu ser den inte klockren ut.
.
jo, jag har gått in i ett projekt tillsammans med en go släkting till mig. jag går in som kreatör och organisatör. vi ska ge ut filosofiska böcker. men inte tung akademisk filosofi utan vardagsfilosofi. riktigt peppad!
.
sen så har ängla fågeln fått en kompis, en djävuls fågel. men bilder på dem kommer när de är ifyllda och klara.!
.
det var väl det för tillfället... ha en riktigt skön dag!

produktiv helg.

var i södertälje under helgen, träffa familjen och förstås, arbeta lite på kimmys ben. :)
.
.
får redigera bilden sen... tatueringen behöver antagligen en session till för att få till färgen.
.
.
i torsdags fick li den här fjädern.. får se hur den läker, vill ha en session till på den så jag kan lägga in highlights och antagligen fylla i på ställen... :)
.
sen så har jag flera projekt på gång, en fågel med gloria som ska bli ifylld å redigeras.. en text på krille i sthlm, kommer bli fet oldschool grafitti, kimmy ritade designen, jag tatuerade och krille rappade. hehe... den behöver en session till, men den blir riktigt grym krille!
sen så har jag ett till projekt under arbete, vi har lagt in text, ska göra highlights. sen ska vi måla vidare... lägger upp bilder på allt när de är klara.
.
.
efter att ha hängt runt me kimmy hela lördagen åkte jag ut till ett slott utanför järna med familjen. rätt stort hus ändå.. mitt ska ha torn!

att uppdatera

att vara uppdaterad, att läsa, åskåda, titta... jag har inte uppdaterat den här bloggen på länge, inte hemsidan min heller.. och med räkningarna som kom den här månaden också blev jag påmind om en domän som införskaffades för ett år sedan. nu planeras det för att återuppta mina planer för t-shirts.. håll utkik!
.
jag har inte ritat så jätte mycket de senaste dagarna. det var en resa till stockholm i helgen, söderstadion, hemmagjord svin god mörk öl och en ifyllning av ett kinestecken. för att inte tala om alla underbara människor...
.
jag har använt de här dagarna till att återanpassa mig till malmö... stand up comedy och mkt trevliga människor gjorde att allt gick smärtfritt!
.
igår var det ifyllning av systers tatueringar, och ett horoskop. lärdomen efter det är att sömn är sjukt viktigt för att orka.. efter ca 4 timmar orkade jag inte mer.. så det återupptas nästa vecka!
(förstår inte hur joakim hultman ens orkar med tanken på att slå rekord i längsta tattoo session, 44 timmar tror jag det var, se hur de båda mår på jägerso imorrn!)
.
idag är en vilodag. en kopp té och så ska jag försöka få igång voddler... för tillfället är det sun tzu´s "the art of war" som håller mej sällskap, talböcker är soft!
ska försöka planera det kreativa mycket bättre nu också, så att alla projekt får sin tid och plats! struktur är nyckeln, gäller bara att hitta en struktur jag orkar hålla i längden! har aldrig varit så mkt för sånt...

RSS 2.0