long time, men nu kommer ett sjukt grymt koncept!

dålig på att uppdatera, ska försöka få upp lite saker nu... börjar med ett koncept som en fransk designer som heter Loic Zimmermann har skapat.

http://loic.zimmermann.club.fr/blog/index.php?2007/07/26/155-shades-of-grey-tattoo-update-july26

konceptet växte fram när han själv skulle tatuera sig och ville kunna se hur sin tatuering skulle se ut innan han gjort det. det råkade vara så att den här killen är duktig i photoshop och känner en som har en 3d kamera. så han fotograferade sig i 3d, tog in sig själv i några program och skapade en 3d modell av sig själv. sedan infogade han sin tatueringsbild och fick då se hur sin tatuering kan se ut... grymt va!


så ser den färdiga modellen ut som Loic gjorde. både modellen och tatueringen ser riktigt juste... speciellt med tanke på att modellen såg ut såhär efter att han hade fotograferats.


tänkt om det skulle finnas ett program som hjälpte oss alla att göra såhär, hur kul hade det inte varit att leka med? hur många dåliga tatueringar skulle man inte kunna bota och hur coolt vore det inte att i framtiden ha en digital portfolio gjord av 3d modeller av sina tatueringar.. det är några ord som snurrar i mitt huvud för tillfället nu när jag sitter och gör mitt x jobb.

well, ska leta vidare efter material på nästa inlägg...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0